TOTAALINRICHTING BEAUTYSALONS
Totaalinrichting Beautysalons Clinique Concept
 

HARS PRODUCTEN

Deze categorie bevat (nog) geen producten.

 
BIKINILIJN HARSEN.jpg

HARSPRODUCTEN VOOR ONTHARING

Voor elke schoonheidsspecialiste is de combinatie van ervaring, vaardigheid, hygiene, goede kwaliteit hars en nazorg cruciaal voor tevreden klanten. Ontbreekt 1 van deze schakels in de ketting van kwaliteit, dan is er een groot risico op ontevreden klanten door achtergebleven haartjes, een te pijnlijke behandeling of zelfs lichte huidbeschadiging. De vaardigheid heb je al (als het goed is), hygiene lijkt ons ook vanzelfsprekend, maar nu nog die harsproducten.......wij bieden uitsluitend de beste (spaanse en italiaanse) harsen en bijproducten. In 11 jaar hebben we nog nooit klachten gehad over de kwaliteit ervan; dat zegt veel en daardoor zijn we trots op onze keuzes.
Onze mening : je kan beter 50 cent meer betalen voor een goede harspatroon dan trots zijn op je zelf omdat je "een lekker goedkope hars" aanbieding te pakken hebt. Je klant kan daar namelijk de dupe van zijn! Onze harspatronen passen meestal niet in Clean & Easy, Gigi of andere wax heaters. Elk merk heeft zijn eigen maat, bijpassende werktemperatuur en harsstrips; probeer dat ook niet, want dit kan resulteren in onvoldoende warme hars of juist te hete hars om mee te werken!

Bestel altijd verschillende soorten, elke heeft zijn eigen kenmerken.
Net als bij huidverzorging is ook ontharing bij niemand het zelfde. De donshaartjes op het gezicht vragen om een andere hars dan stug haar in de bikinilijn; op een mannenrug werk je anders dan in een oksel.........
Soms kies je voor hoge kleefkracht (titanium), soms voor zachtheid omdat je een delicate huid behandelt (azulene). Argan laat wat meer verzorging achter maar heeft een lagere kleefkracht, Chlorofyl werkt beter bij mensen met een harsgevoeligheid, honing hars is vooral prettig voor grotere oppervlakken en witte harsen zijn voor korte haren waar men wat vaker scheert....veel soorten? Ja, voor een tevreden klant stem je de hars af op de situatie. Alle ander soorten zijn alleen maar voor de fun of belevenis, en dat vinden wij niet zo functioneel. Chocolade of coffee hars heeft echt geen enkele meerwaarde voor het harsresultaat. Er zijn al soorten genoeg vind je ook niet ??