TOTAALINRICHTING BEAUTYSALONS
Totaalinrichting Beautysalons Clinique Concept
 

OUTLET VOORWAARDEN

BEHANDELSTOEL CHARMANT.jpg

Tijdens de outlet geven we honderden tot duizenden euro's korting op behandelstoelen en apparatuur. Alle producten hebben als demo model in de showroom gestaan en zijn o.a. gebruikt voor uitproberen door klanten voor verkoop, trainingen en korte behandelingen. Omdat zij ons showmodel zijn geweest worden ze niet verkocht tegen nieuwprijs maar tegen demo prijs. Deze korting is deze outlet 25 % of meer(!) op alle genoemde producten.

-De prijs in deze categorie is de prijs die je 1-malig betaalt voor het gekozen en bestelde product, gepubliceerd INCLUSIEF BTW.

- De prijzen zijn AFHAAL prijzen in EDE, Achterdoelen 100. Bezorging en gebruiksklaar plaatsen is mogeljk tegen betaling van 100,- euro INCLUSIEF BTW per stoel.
- Bij apparatuur is training en levering INBEGREPEN & VERPLICHT.

- Op OUTLET producten uit deze categorie geldt nog een 1/2 jaar garantie.

- Aankoop op afbetaling is niet mogelijk. Bij bestelling wordt 100 % gefactureerd door de webshop en dient binnen 7 kalenderdagen te zijn voldaan. Reservering zonder betaling is niet mogelijk.

- OP = OP bij elk artikel, soms is er zelfs maar 1 (EEN) van op voorraad.

De ONLINE OUTLET loopt tot de voorraad per product op is. Bij het artikel kan je zien of je te laat bent of nog kans maakt om het tegen outlet voorwaarden aan te schaffen........

(nov 2017:) Er zijn momenteel geen outlet acties.

 
OUTLET BEHANDELSTOELEN APPARATUUR