TOTAALINRICHTING BEAUTYSALONS
Totaalinrichting Beautysalons Clinique Concept
 
Druppel.jpg

BEAUTY APPARATUUR LEASEN

LEASING of aanschaf met GESPREIDE AFBETALING
Tevens is het mogelijk om saloninrichting en apparatuur aan te schaffen door middel van lease - vormen. Er zijn 3 mogelijkheden voor :
1. INTERNE LEASE / HUURKOOP door onze unieke 60/40 regeling.
Bij bestelling betaal je 60 % van het gehele bedrag, aflossing 2e deel in meerdere (6-12) termijnen waarbij je geen rente betaalt.
Dit kan bij aanschaf hardware tussen 2500,- en 10.000,- euro excl BTW.

2. EXTERNE VOLLEDIGE LEASE zonder aanbetaling
De financiering van je aanschaf wordt ondergebracht bij een financiele instelling - geen aanbetaling nodig - je betaalt rente - mogelijk vanaf 3 jarig bestaan bedrijf en gezonde financiele situatie. Dit is een goede keuze bij aanschaf van 4.000,- tot 35.000,- euro excl. BTW. (zie lease calculator)

3. EXTERNE LEASE met 25 % aanbetaling
Voor jonge bedrijven is het vaak moeilijk om investeringen te financieren.
Indien je een deel van de financiering zelf aanbetaalt met een minimum van 25 % kan je bij 1 van onze leasemaatschappijen een verzoek doen tot financiering van het resterende deel. Dat zorgt voor spreiding van je risico's en dat je nog wat winst binnen je bedrijf kunt houden voor andere investeringen of noodgevallen. Mogelijk vanaf 5.000,- euro exclusief BTW.

Maak een afspraak en wij maken het de moeite waard !

 

LEASENORMEN & CALCULATOR

neem contact op.jpg

Ben je van plan te gaan leasen, houdt dan rekening met het zakelijke feit dat geleend geld ALTIJD moet worden terugbetaald. BEAUTY UNITED B.V. is de leverancier van de producten en zorgt voor de support, de financier is de leverancier van het krediet en zorgt voor het innen van het geleende geld. (EXTERN). Zij overleggen op voorhand keurig alle relevante voorwaarden en handelen volgens Nationale Privacy- en Financiele Normen. Tevens hebben zij het recht om gegevens op te vragen alvorens tot een beoordeling / acceptatie van de financiering te komen. Onjuiste of onvolledige informatie zal altijd leiden tot afwijzing; is de informatie compleet dan ligt de beslissing bij de financier en niet bij de leverancier BEAUTY UNITED B.V.

Financial lease mogelijkheid als omschreven in punt 2. :

Hieronder treft u een overzicht aan met randvoorwaarden en eisen die de volledige financiering van beauty apparatuur en uw investering daarin eventueel mogelijk kunnen maken:

M.b.t. object en financiering:
- Financieringsbedrag vanaf € 4 à 5.000 (exclusief BTW)
- Looptijd: 24 of 36 (evt. 48) maanden.
- Slottermijn € 100, afsluitkosten 1% / min. € 425 per transactie

M.b.t. de kredietnemer
- Bestaande onderneming (>3 jaar)
- Voldoende kredietwaardigheid (solvabiliteit en rendement) en bereidheid daarin inzicht te verschaffen.
- Verlieslatende ondernemingen, starters en/of bedrijven met een negatieve solvabiliteit zijn niet financierbaar

De uiteindelijk benodigde informatie betreft de volgende zaken:
- Kopie identiteitsbewijs bestuurder/ondernemer & kopie KvK-uittreksel
- Recente jaarrekening, volledig
- Indien eenmanszaak: IB aangifte
- Bankrekeningnummer (i.v.m. automatische incasso)
- Offerte

Calculatie / offerte

Zelfstandig een financial lease calculatie maken voor deze equipment kan eenvoudig online via www.financial-lease.nl (Objectgroep “Medisch & Wellness” / Object “Fitness equipment”). Met genoemd object worden de juiste tarieven gecalculeerd.

In alle overige gevallen zoals eigen financiering, directe aanschaf, de INTERNE LEASE (punt 1.) of 25/75 LEASE (punt 3.) neem je het beste even contact met ons op of beter nog, kom je langs in onze showroom.