TOTAALINRICHTING BEAUTYSALONS
Totaalinrichting Beautysalons Clinique Concept
 

De nieuwe website beautysalons

NAGGURA BEHANDELSTOEL BLACK.jpg

Je vertrouwde beauty leverancier in een nieuw "jasje"

BEAUTY UNITED wordt CLINIQUE CONCEPT. Achter elk goed concept zit een duidelijke en doordachte visie. Met meer dan 10 jaar ervaring in de huidbranche kunnen we terecht spreken van opgebouwde kennis die we delen met serieuze en ambitieuze huidspecialistes. Clinique concept is niet allen voor mensen die een schoonheidssalon starten maar ook voor de mensen met een esthetische kliniek of levering aan huidtherapeuten die in 1 keer hun aanbod willen verbreden. Onder de tab "over ons" vind je in het gemakkelijk te downloaden digitale MAGAZINE alles over de inrichting voor beautysalons & klinieken, apparatuur voor huidverbetering, laser apparatuur en bijbehorende producten. Geniet van een jaar lang support, training en ondersteuning bij aanvang zodat het WERKT !

Alle prijzen zijn INCLUSIEF BTW; in de meeste gevallen staat de prijs exclusief BTW vermeld in de tekst. Wanneer de prijs op 0,00 staat dan is dit niet de verkoop prijs maar dan is de prijs op aanvraag. In onze showroom of via een email aanvraag is het mogelijk een SETPRIJS te krijgen bij aanschaf van meerdere producten, die behoorlijk kan schelen met de prijs per stuk.

NIEUWS !

Per maart 2016 zijn we officieel distributeur van NAGGURA behandelstoelen voor kliniek, wellness & beautysalon. Dit design merk is nieuw! In kwaliteit en design is het ongeevenaard : LINAK motoren en schakeling, voetbediening standaard in het STALEN frame weg gewerkt, in veel kleuren te kiezen, optioneel aangepaste hoofdsteun, verwarming en LED verlichting. Verkrijgbaar in 3 uitvoeringen maar ULTRA customisable en toch betaalbaar! Kijk ook op DE OFFICIELE WEBSITE voor alle uitvoeringen en kleuren. Stel hem samen, zie jouw prijs en bestel je behandelstoel bij BEAUTY UNITED / CLINIQUE CONCEPT.
Een pareltje in je kliniek en een plezier om mee te werken!

 

 
PIGMENT LASER TATTOO VERWIJDERING

MEER NIEUWS : DE NIEUWE PIGMENT LASER MODEL IV!

Per maart 2016 hebben we NOG een primeur :
De TSR PRO IV is leverbaar aan ambitieuze en professionele klinieken, tattoo studio's, schoonheidssalons, pedicures en huidtherapeutes. Met haar Medisch CE certificaat is de nieuwste ND YAG LASER geschikt voor elke locatie!

Uniek in zijn prijsklasse:
- mooi europees design
- portable
- snel & effectief
- prachtige software
- 3 filters,geschikt voor 7 toepassingen
- verstelbare spotsize (!)
- counter en trigger op handstuk

Benieuwd naar de introductie prijs ?
Weten wat de extra ondersteuning inhoudt ?
Wacht dan niet te lang en word 1 van de eersten in nL met deze top laser.
Stuur een email met je gegevens naar info@viavitale.nl of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende aanvraag.

Kijk hieronder naar de nieuwe presentatie en download hem snel !

 

PRESENTATIE TSR PRO IV ND YAG LASER