TOTAALINRICHTING BEAUTYSALONS
Totaalinrichting Beautysalons Clinique Concept
 
SKINERGY MORE THAN YOU CAN EAT.jpg

META FOR SKINERGY

We weten allemaal dat onze voeding steeds "mooier" wordt.
Paprika zonder vlekjes, rechte komkommers, tomaten zonder deuken en ga zo maar door. Voedselmanipulatie heet dat. Al dat mooie gaat echter ten koste van de voedingsWAARDE en zo is voedseldegeneratie ontstaan. Het is de afgelopen jaren zo hard achteruit gegaan dat zelfs het Voedingscentrum de waardes omhoog heeft bijgesteld.......

Dus ook al eet je 3 stuks fruit en 3 ons groente (ja maar ik eet "gezond"!) dan voel je nog steeds dat je niet fit bent, slaapproblemen ontstaan en de huid wordt langzaam slechter. Dan ben je niet alleen! Iedereen eet namelijk zo gezond als mogelijk maar krijgt niet binnen aan voedingswaarde door de commerciele voedseldegeneratie. Aanvulling is dus noodzakelijk. Niet door meer te gaan eten maar door aan te vullen wat je te kort komt door middel van voedingssupplementen.

META FOR SKINERGY zet de belangrijkste voor je klaar, zodat je zelf niet hoeft te zoeken naar kwaliteit. We bieden hoge doseringen, voldoende variatie en kijken vooral naar tekorten die effect hebben op de huid, het lichaam en je brein. Kwaliteit vertaalt zich in resultaat!

Onze supplementen kunnen bijdragen aan een mooiere huid, minder klachten over je gezondheid en een fitter gevoel. *

*Een gezond bestaan wordt geholpen door een gezonde lifestyle; bewuster eten, minder stress en o.a. meer bewegen helpen daarbij. Ons welzijn wordt mede bepaald door de voeding die we dagelijks eten. Bij tekorten of klachten kunnen supplementen een goede aanvulling zijn op de dagelijkse routine, maar zijn geen vervanging van een gezonde maaltijd.

 
SKINERGY INNER BEAUTY OUTSIDE.jpg

AANVULLING OP JE GEZONDE LIFESTYLE

De META FOR SKINERGY supplementen kunnen bijdragen aan een beter resultaat bij het verminderen van huidklachten (acne, rosacea, rimpels, vermoeide of verslapte huid, etc) , bij het verbeteren van je welzijn en fitte gevoel, de kwaliteit van de bloedcirculatie en vaat kwaliteit of het verminderen van ontstekingen. Kies na advies van een specialiste voor :

- Vita C all day (hoog gedoseerde en gebufferde vitamine C)

- Skin DNA Multi ( rijke multi vitaminen en mineralen)

- O mega cells (Omega 3, 6 en 9 in juiste dosering en verhouding)

- AOX Defence ( rijke anti oxidanten, ontstekingsremmend)

- Bamboo Strength (haar, huid, nagels)

Prettig in nemen, goede prijs-kwaliteitsverhouding, veilig en goedgekeurd.