TOTAALINRICHTING BEAUTYSALONS
Totaalinrichting Beautysalons Clinique Concept
 
APPARATUUR HUIDSPECIALIST
 • TSR PRO IV ND YAG LASER

  Kenmerken :
  Laser apparatuur voor verwijderen tatoeages,
  Laser voor verwijderen permanente Make-up,
  Laser voor verwijderen van pigmentvlekjes,
  Laser voor verwijderen van couperose

  *en met het extra optioneel filter ook laser voor kalknagels (onchyomycose), acne en o.a.folliculitis barbae.

  Wil jij een ND YAG LASER kopen die (bijna) alles kan?
  Wil jij een pigment laser kopen die veilig en betrouwbaar is ?

  Na 7 jaar ervaring met onze ND YAG LASER TSR I, II en III
  is er nu de MULTI ND YAG LASER TSR PRO IV met alle gewenste innovaties, opgebouwd uit ervaring van wereldwijde gebruikers, inclusief aiming light.
  Van buiten smaller, lager, kleiner (zoals dat in de PC wereld ook gewoon is). Van binnen : 1500 MJ, tot 10 HZ snelheid en innovatieve ULTRA-PULS.
  De TSR PRO IV is vanwege zijn veiligheid, veelzijdigheid en de eenvoudige bediening zeer populair onder PMU artists voor het verwijderen van wenkbrouwen en tatoeages. Niet alleen in NL maar o.a. ook in Belgie en Engeland is de combinatie herkend en erkend door de branche !
  Met de eenvoudige software, betere looks en hogere kwaliteit afwerking
  werk je met een boven-gemiddelde laser.

  Goedkopere of oudere types ND YAG laser hebben meestal maar 100 - 1000 MJ energie, 2 - 6 nanoseconden puls en 1 - 5 HZ snelheid.

  Prijs is op aanvraag; je schaft de apparatuur aan en krijgt 1 dag training op locatie PLUS gratis verplichte nascholing bij BEAUTY UNITED - TRAINING CENTER VOOR HUIDSPECIALISTES te EDE.
  Tevens krijg je een 1064 NM & 532 NM filter en beschermende brillen.
  VEILIG werken staat bij ons voorop. Tijdens de training zullen we tevens kijken naar de "omstandigheden" waarin je klanten gaat behandelen en of die passend zijn bij de nieuwe behandelingen.

  Voor het extra *filter met ultra-absorb creme plus 1/2 dag training op locatie betaal je (meteen of later) extra. Hiermee breid je het scala aan behandelingen uit met vele mogelijkheden zoals kalknagels, acne, rimpels, rosacea en alle VBF aandoeningen.

  € 0,00
 • TSR PRO EVO (NIEUW!)

  Vanaf OKTOBER 2015 in NL : de splinternieuwe high-end laser voor reductie van

  PMU, TATTOO, PIGMENTVLEKKEN, HUIDVEROUDERING en ACNE.

  State of the art innovation laser !

  Bijzonder om te melden is dat we zondag 13 september op RTL4 zijn geweest met een korte raportage over onze TSR PRO EVO pigmentlaser. Hiermee kunnen we tatoeages verwijderen (alle kleuren), couperose vaatjes of pigmentvlekken verwijderen, acne en huidveroudering behandelen. De EVO - YAG laser - is bijzonder veelzijdig, innovatief en daarmee ook veilig. Bij geen enkel type behandeling kunnen littekens achterblijven, wat vroeger wel vaak zo was. Dit kunnen wij garanderen. De behandeling wordt als minder pijnlijk ervaren en gaat sneller door 1-10 HZ instelling en 1-8 mm spotgrootte.

  Wil je een raportage zien hoe onze laser werkt :
  KLIK HIER voor de video tatoeage verwijderen
  Kijk naar de video van tatoeage verwijderen, pigmentvlekken en huid veroudering behandelen die circa 4 minuten duurt. Mogelijk valt je op dat de laser eenvoudig in bediening is, de klanten geen pijnreflexen tonen en de behandelingen vlot gaan. tevens besteden we aandacht aan voor - en nazorg van de behandelde huid. Als professional ben je ook welkom om de laser aan te schaffen en kennis met ons te maken in de showroom in Ede, alwaar je ook een demonstratie of proefbehandeling kunt ervaren.

  € 0,00
 • HUIDANALYSE UV LAMP WOODSLAMP

  Een UV Woodslamp wordt meestal gebruikt in een artsenpraktijk, bij de huidtherapeut, beautysalon, ehbo, voor het analyseren van de huid.

  Woodlampen detecteren oa:

  Ringworm
  Schimmel/schimmelinfecties
  Hoornvlies krassen.
  Vreemde lichamen in het oog
  Vitiligo
  Geblokkeerde traanbuisjes
  Acne / vette huid
  Erythasma
  Tinea versicolor
  Microsporum Canis
  Schurft
  Alopecia
  Porphyria
  Bacteriële infecties
  Extreem droge huid
  Vele andere huidaandoeningen

  Een optimaal zicht resultaat bereik je door het uit doen of dimmen van het licht in de behandelruimte. Wordt geleverd met wasbaar "gordijntje"dat over de huid valt bij de huid analyse. De verklaringen staan op de lamp in de kleuren die je ook op de huid ziet. (bijv witte vlokjes = droog stratum corneum, etc...)

  Prijs exclusief BTW is 69,95 euro.

  € 84,64
 • INFRAROOD LAMP BEAUTYSALON

  Deze compacte infrarood lamp is gemaakt om door middel van HOOG THERMISCH INFRA ROOD onderhuids vetweefsel te verwarmen, het bindweefsel te verzachten en zo de huid soepeler en elastischer te maken. Infrarood (IR LICHT werkt door tot spierdiepte, waardoor hij ook ontspannend werkt op de gezichtsspieren bij gestresste huid of andere spieren in het lijf.

  Gaat de lamp standaard in elke behandeling of zeer vaak gebruikt worden ?
  Bestel dan meteen een eenvoudig te verwisselen reservelamp mee.

  Prijs exclusief BTW is slechts 119,- euro.


  WORDT GELEVERD INCLUSIEF VEILIG 5 ARMS ROLSTATIEF EN TRAPLOZE DIMMER VOOR HET VERSTELLEN VAN DE INFRA ROOD WARMTE.

  € 143,99
 • SPOTWEG VOOR FIBROMEN & MEER

  Voor het veilig verwijderen van steelwratjes maar ook :
  fibromen
  oppervlakkige en dunne vaatjes
  angioma
  kleine pigmentvlekjes
  milia en lastige blackheads
  andere coagulatie - oneffenheden

  Met scherpe Microcurrent (microgolf stroom) wordt de huid bij juiste toepassing direct dicht geschroeid. Lichte korstvorming is mogelijk na de behandeling. De Spot Weg werkt uitsluitend boven / aan de oppervlakte van de huid dus verwijdert GEEN diepere tele's of couperose.

  Het verwijderen van pigmentvlekjes valt onder dermatologische behandeling. Wees er zeker van WAT u weghaalt.

  Er zit geen standaardcursus bij de SPOT-WEG, maar een duidelijk handleiding. Met slechts 129,- euro exclusief BTW is dit een zeer goed en veilig alternatief om te coaguleren voor de oudere Diathermie of T-Away. Uiteraard kunnen die iets verder gaan qua mogelijkheden, maar het prijsverschil is aanzienlijk !

   

  € 156,09
 • LASER BRIL VOOR YAG LASER BEHANDELAAR

  Je hebt maar 1 paar ogen......

  Bij het werken met laser is oogbescherming cruciaal.
  Een ND YAG LASER kan in 1 shot de ogen permanent beschadigen en verblinden.
  Ondanks de mooie resultaten die je bereikt en het feit dat tegenwoordig geen littekens meer ontstaan na het behandelen van tatoeages en andere pigment gerelateerde spots is er altijd het gevaar van oogbeschadiging.

  De enige manier om jezelf als behandelaar, maar natuurlijk ook je client, een goede oogbescherming te bieden is met de juiste laser veiligheidsbrillen. Een verkeerde besparing, bijvoorbeeld door het aanschaffen van goedkope brillen die "schijnveiligheid" bieden, kan dus verkeerd aflopen !

  Onze laser bril biedt bescherming op 2 spectra, waardoor je niet meer per laser hoeft te wisselen. De bescherming is zowel veilig voor 532 NM /KTP frequentie als voor 1064 NM en 1320 NM, die veel gebruikt worden bij Q-Switched ND YAG laser. Deze bril is zowel geschikt voor onze TSR PRO I, II en III als voor de TSR PRO EVO. Heb je een ander merk laser en twijfel je of dit goed is, check dan de frequenties waarop je werkt of neem even contact met ons op.

  GEEN bril voor IPL apparatuur of ander frequenties dan genoemd !!
  Prijs exclusief BTW is 159,- euro exclusief BTW
  Geschikt voor behandelaar en client.
  Is de bril te groot om spots rondom de ogen te laseren, ga dan niet schuiven met deze bril maar kies dan voor 1 van de andere modellen !!

  € 192,39
 • MESOLIGHT LED THERAPIE COLLAGEEN LAMP ACNE THERAPIE

  Heb je al gehoord van LED-therapie ?

  Het is een therapie waarbij koud invasief licht met een bepaalde frequentie wordt gebruikt om de huid te verbeteren. Het zal bij acne behandeling of rosacea de talgproductie en ontstekingen verminderen en bij anti - ageing behandeling een verslapte huid verstevigen en activeren….Ook kan PDT LED zonschade en vrije radicalen opruimen, wat inhoud dat pigmentvlekken verminderen en collageen en elastiene productie toenemen. Om die reden wordt de MESOLIGHT ook collageen lamp genoemd. De MESOLIGHT is geweldig om te combineren met o.a. Chemische Peelings, Microdermabrasie en actieve bindweefselmassages tegen huidveroudering in de schoonheidssalon.

  Een mooiere en actieve huid is het resultaat, direct al na de eerste behandeling. Voor een duurzaam resultaat wordt een kuur van 4-6 behandelingen aangeraden. PDT LED therapie is een bewezen therapie tegen huidveroudering en acne aandoeningen. Als sinds 2008 wijzen diverse (o.a. NASA en GOVMED) onderzoeken aan dat het resultaat bovengemiddeld is ten opzichte van andere atopische of orale geneeswijzen.


  De MESOLIGHT is een krachtige LED met extra opties om NOG meer resultaat per behandeling te genereren. Je klanten zullen VERSTELD STAAN van de resultaten !

  De prijs exclusief BTW is 2450,- euro, inclusief 1 dag training op locatie.
  De MESOLIGHT L collageen lamp heeft 3 kleuren spectra (rood, blauw,violet) en is verstelbaar in hoogte en belichtingshoek zodat bij elke behandelstoel een passende stand kan worden gekozen. De lichtparasol beslaat het gehele gezicht maar kan ook gebruikt worden op het decolettee, de borst/rug bij mannen of voor de handen.

  Wil je kleiner beginnen dan is de Mesolight S een prachtige oplossing.
  Het innovatieve LED masker is eenvoudig in gebruik, compact genoeg voor iedere salon en zeer betaalbaar. Inclusief training in onze showroom,
  enkele serums voor huidverbetering en NL talige handleiding kost
  de MESOLIGHT S slechts 499,- euro!

  € 2.964,50
 • MICRODERMABRASIE DOUBLE DERMABRASION

  Waarom zou je met minder genoegen nemen ?

  Alle Microdermabrasie apparatuur heeft het zelfde oude principe :
  De huid krijgt zgn kristallen opgespoten en die worden na wrijving met de pen deels weer terug gezogen. Simpel toch ? Wie met dit systeem werkt ken de voordelen maar ook de nadelen.....

  Met Doudle Dermabrasion van BEAUTY UNITED / CLINIQUE CONCEPT werk je met een vast schuurvlak - in verschillende hardheden verkrijgbaar zoals fijn, grof, middel- waar water BIJ wordt gebracht in miniscule kanaaltjes op de kop.
  Hierdoor wordt de hoornlaag veel zachter voordat je hem schuurt, je neemt meer dode huidcellen af en het gevoel voor de klant is subliem.

  Je kunt naar believe wat desinfecterende vloeistof toevoegen voor nog hygienischer werken of zelfs een vloeibaar serum dat direct wordt opgenomen.
  De Double Dermabrasion is uniek in de Benelux en zal je verbazen !

  Maak gerust een afspraak voor meer informatie of een vrijblijvende proefbehandeling met deze apparatuur. Microdermabrasie zonder concessies !

  € 3.300,00
 • SINEPIL ELEKTRISCH ONTHAREN

  Wij maken sinds een kleine 2 jaar gebruik van de prachtige en modernste Sinepil van een Italiaanse fabrikant. Dus Europese kwaliteit, mooi design en zeer handig in gebruik vanwege de vele voorinstellingen en manuele instelling.

  Het zeer eenvoudige LCD Touch screen en het gebruikersmenu met 432 geprogrammeerde mogelijkheden waarmee je in 3 stappen de juiste instelling kiest garanderen een optimaal resultaat. Je kiest TECHNIEK, PLAATS, HAARDIKTE en klaar ! Je kunt beginnen met je behandeling elektrisch ontharen.
  Tevens is de snelheid van de puls (1/100, voorheen 10/100) positief beïnvloed door de hogere energie en korte puls voor het na - logen. Dit is dan weer gunstig voor de behandelde persoon want het geeft minder pijn en een veel beter resultaat. Daarnaast kun je sneller werken wat op grotere vlakken minimaal 2 x sneller gaat !

  De prijs exclusief BTW is 3950,- euro inclusief 2 dagdelen ingebruikname training door een erkend docente elektrisch ontharen.

  Het is tevens mogelijk meer dagdelen "op maat", afhankelijk van jouw vaardigheden en behoefte, OF zelfs een complete voorbereiding op het KC erkend examen in elkaar te zetten. Dit kan zelfs 1 - op - 1, dsu ook als er geen groep samengesteld is gaat dit door, wat uitstel voorkomt. DAT is de service en kwaliteit van BEAUTY UNITED / CLINIQUE CONCEPT !

  € 4.780,00
 • STARS TIGHTENING MULTIPOINT RF

  Het allernieuwste en meest effectieve op korte EN lange termijn tegen rimpels en verslapte huid is onze STARS apparatuur. STARS is een afkorting voor Skin Tightening And Rejuvenation System en werkt op multipoint (25,36,49- punts) Radio Frequente energie !

  Vandaag de dag WIL iedere klant steeds meer.

  Het mooie is dat er ook steeds meer KAN.
  De nieuwste methode om de huid te "liften" is fractionele Multipoint RF.
  Deze techniek van huidverstrakking en huidverbetering wordt wereldwijd THERMAGE genoemd omdat de huid tot op bindweefselniveau wordt verwarmd. Meer elasticiteit, minder zichtbare rimpels en littekens zijn het resultaat na een kuur van behandelingen, soms al na de eerste of 2e behandeling. Het is 1 van de weinige veilige technieken die de kwaliteit van het bindweefsel aanzienlijk kunnen verbeteren !

  Er is 36-punts naaldloze Radio Frequentie kop
  EN een 25 - of 49 naalds Radio Frequentie kop/handstuk optioneel.

  Instant Lifting uit ons TOP segment is een techniek
  die waarmaakt wat we beloven :
  Anti Rimpel behandelingen, de huid strakker trekken
  op het gezicht en lichaam (bijvoorbeeld na afslanken)
  en cellulite- / contourverbetering.
  Zeer geschikt voor litteken vermindering, acne vulgaris en acne rosacea !

  Prijs EX BTW is 6950,-

  € 8.409,50
 • X-BODY VETREDUCTIE EN VERSTRAKKING

  Cavitatie apparatuur is bedoeld als liposuctie zonder naalden door middel van veilige Ultrasone geluidsgolven. Het wegsmelten van plaatselijk vet, plaatselijk afvallen is razend populair aan het worden. Cryolipolyse is een techniek die vetcellen vergruist, wat volgens onze visie NIET als gezond en/natuurlijk kan worden beschouwd. De X-BODY verwarmt het vet dat al langer vast (gekleefd) zit waardoor het via de losser wordende membramen (deurtjes in de vetcellen) de vetcel kan verlaten. Dit natuurlijke proces heet LIPOLYSE, het omgekeerde van vetopslag in deze cellen dat LIPOGENESE wordt genoemd.

  De X-BODY heef tevens een kop met Radiofrequente en multipolaire energie zodat de huid tevens verstrakt kan worden. Een zeer logische combinatie omdat ALLEEN plaatselijk afvallen of vet wegsmelten een slappe huid teweeg brengt.
  Op deze manier wordt het eind resultaat dus veel mooier ! Tevens toe te passen ZONDER de caviatatie voor bijvoorbeeld verstrakken bovenarmen, buik, etc.

  Als iets populair wordt wil iedereen er een graantje van mee pikken,
  wat "klonen", kopieergedrag en slechte ervaringen met zich mee brengt.
  Kies daarom niet zomaar voor apparatuur in "de aanbieding" als je vermoedt dat de veiligheid voor je klanten te wensen over laat !

  € 19.239,00
 • NEW EPIL ONTHARING APPARATUUR

  De allernieuwste NEW EPIL is een wondertje qua ontharingstechniek.
  Veilig, snel en resultaat op alle categorien.

  Onderscheidend als geen ander:

  GEEN IPL ONTHARING - GEEN BLEND - GEEN DIODE LASER

  LED LICHT OP DE FREQUENTIE VAN 808 NM DIODE LASER

  - 15 x 25 mm brede puls gecombineerd met vacuum (!)
  - De zuigende lucht in de kop trekt de huid nog dichter tegen het saffier aan
  voor het maximale bereik van het licht op het haarzakje.
  - 100 - 300 joules energie met 1 - 10 HZ snelheid en koeling buiten het saffier
  - kleur-diepte gerelateerde energie gaat rechtstreeks naar dieper gelegen haarzakje, dus niet meer volledig afhankelijk van haar kleur-  of fase.

  Zonder verhitting van het huidoppervlak gaat er meer energie naar het haarzakje. Dus bij het ontharen met de NEW EPIL heb je GEEN kans meer op verbranding, korstjes, blaren of andere risico's zoals bij blend, IPL of laser apparatuur ! Volledig CE goedgekeurd volgens EMC en LVD testrapporten.

  Kijk ook naar de uitzending in het TV programma Life is Beautiful met als onderwerp definitief ontharen met New Epil :
  KIJK DE TV UITZENDING MET UITLEG

  Ook veilig en effectief ontharen ?
  Vraag naar onze referantiesalons / ambassadeurs die je als collega meer hierover kunnen vertellen en wat zij van de training & ondersteuning vinden.
  Stuur een mail naar MAIL ONS DIRECT

  € 26.559,50
 
 

ANTI AGEING BEHANDELING STARS