TOTAALINRICHTING BEAUTYSALONS
Totaalinrichting Beautysalons Clinique Concept
 

OMDAT WIJ VINDEN DAT HUIDVERBETERING ALTIJD BETER KAN

Meta For Skincare Huidverbetering

Meta For Skincare maakt het assortiment producten voor huidverbetering van iedere salon of kliniek compleet. Je wil tenslotte het maximale resultaat bereiken bij de veeleisende klant en huid. De compacte en betaalbare cosmeceuticals hebben hoge concentraties werkstoffen uit de natuur waaronder vitamines, peptides, probiotica, argan olie, hyaluron en stamcellen. De beste eigenschappen tegen huidveroudering, acne, droge huid, gevoelige huid en vette huid zijn samengepakt in 1 lijn die voor IEDEREEN BEREIKBAAR IS !

Ook in ons eigen instituut, DE NIEUWE HUID WINKEL Ede, werken we bij alle vormen
van huidverbetering of huidbescherming met Meta For Skincare.

Wil je meer zien van deze producten voor in je instituut ?
Wil je meer bereiken in je schoonheidssalon dan je nu doet ?
Kijk op de website voor een eerste indruk:
www.ikwileenbeterehuid.nl

Voor huid specialistes & professionals : naast de klassikale trainingen voor bestaande depositairs is het bij onze lijn ook mogelijk om een LIGHT start (ca 500 - 1200,- euro ex BTW aan producten) te maken met Meta For Skincare. Je maakt dan een afspraak voor een prive-les in de vorm van een VIP behandeling en kennismaking met de producten. Daarna adviseren we je welke producten jouw vliegende start het beste kunnen ondersteunen. Zo ga je aan de slag en neem je later plaats op 1 van de concept trainingen. In 2017 vindt de volledige integratie van het werken met fruitzuren, chemische peelings en bindweefsel massage plaats, uitsluitend voor onze depositairs. UNIEK en ONDERSCHEIDEND....zo krijgt elke salon een perfecte reputatie omdat je klanten ALTIJD een mooi resultaat krijgen !

Wil je dat we jou bezoeken omdat je mogelijk graag snel aan de slag wil met deze lijn voor huidverbetering? Laat het ons weten! Stuur een email naar info@totaalinrichting-beautysalons.nl of bel 0318-741033

Als depositair heb je een code om je producten eenvoudig te bestellen op elk moment van de dag
dmv je eigen PRO- SLEUTEL code. Kijk voor alle producten op (als je de code hebt) ONZE META FOR SKINCARE PAGINA'S

 

BROCHURE META FOR SKINCARE HUIDVERBETERING

 

META FOR SKINCARE HUIDVERBETERING