TOTAALINRICHTING BEAUTYSALONS
Totaalinrichting Beautysalons Clinique Concept
 

Scholen zijn toch weer anders

BEHANDELSTOEL COMFORT.jpg

Onze ervaring heeft geleerd dat je bij een school andere eisen hebt aan je inrichting van de salon / het praktijk lokaal dan bij een kliniek of saunabedrijf.

Het moet wat meer tegen een stootje kunnen, vaak worden 4 - 30 dezelfde stoelen gebruikt voor de harmonie, moet al het andere afgestemd zijn op het lespakket, etc. Dit is niet altijd even gemakkelijk omdat ook het onderwijs te maken heeft met bezuinigingen en bepaalde budgetten per jaar.

Met CLINIQUE CONCEPT hebben we al eerder bewezen de juiste keuze te hebben gemaakt voor duurzaam, doordacht en betrouwbaar onderwijsmateriaal. Onder andere bij ROC NIJMEGEN, ROC RIJN IJSSEL, ROC FRIESE POORT en FAREL COLLEGE te RIDDERKERK is dit te bewonderen.

Heb je als instelling behoefte aan verbetering en vernieuwing van de praktijkruimtes en wil je een voorstel dat afgestemd is op jullie lessen en budgetten ? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en uitwisseling van ideeen hier over.

Misschien komen we dan ook nog eens een leuk & leerzaam gastcollege geven als dank voor jullie vertrouwen in ons en als aanvulling op onze producten en diensten. Ervaring en leuke onderwerpen genoeg !
En wat denken jullie van een IN-SCHOOL-ACADEMY om meer kennis over werkstoffen en ganbare huidproblemen (overbeharing, acne, extreem droge huid, pigmentvlekken, etc.) te krijgen ? Laat het ons weten !

CLINIQUE CONCEPT / BEAUTY UNITED is via zitting bij werkveld overleg en Bedrijfs Advies Commissies ook betrokken bij het onderwijs om zo scholen, studenten en leermiddelen dichter bij de branche te brengen.